Wij zijn Ben en Anita de Bruin. Anita heeft 32 jaar gewerkt als kinderverpleegkundige in het MMC Amersfoort. Ben werkt nog voor een groot technisch bedrijf. We hebben twee kinderen die studeren en werken in het midden van het land. Wij hebben het roer omgegooid en zijn in April 2015 verhuisd naar Zwinderen, om daar een kleinschalige B&B te beginnen.

De boerderij dateert uit 1850. Het voorhuis was al gemoderniseerd, maar de deel was nog in oorspronkelijke staat. De grup/meststraat en de drinkbakken van de koeien zaten er nog in. Op de deel hebben we nu de twee gastenkamers en het appartement gerealiseerd. De namen, de sliet, de schoor en de hilde, zijn onderdelen van het gebint. Deze prachtige houtconstructie is gerestaureerd terug te vinden in de kamers.

Naast de boerderij stond een vervallen schuur, deze hebben we ook opgekapt en heeft nu een atelier waar Anita workshops zal gaan geven. De kleine open kapschuur is omgetoverd tot een gezellig buitenverblijf voor onze gasten.

Op het veld kunt u heerlijk zitten en genieten van een prachtig uitzicht. Op het weiland ernaast lopen onze 2 haflingers Birke en Doeke.

De B&B heeft een eigen ruime parkeergelegenheid. Fietsen / E-bikes kunnen in de schuur gestald en opgeladen worden.